Verkoop geschiedenisboek ‘Het paradijs op aarde’

Verkoop geschiedenisboek ‘Het paradijs op aarde’

Schrijver van redactionele teksten en advertorialsJos Schols’ geschiedenisboek ‘Het paradijs op aarde’. Dit zeer gewaardeerde professionele standaardwerk beschrijft de gehele geschiedenis van het Ignatiuscollege/Huize Boslust (1894-2019). Dit is in 2020 uitgegeven. Misschien heeft u zelf mooie herinneringen aan dit indrukwekkende gebouw, dat het grootste en belangrijkste studiehuis van de Duitse jezuïeten was. Er is een nieuwe koper.    U kunt voor slechts € 29,95 in het bezit komen van dit leerzame, geïllustreerde luxe boekwerk.                                                                                                                                                                                                          Kopen bij Jos Schols (digitaal en aan huis), Museum Valkenburg, Kloosterboekwinkel Wittem en Boekhandel De Tribune in Maastricht. Link Schrijver van redactionele teksten en advertorials.