Thuisgalerie en Kunstatelier Jos Schols

Beste belangstellende, welkom op www.josschols.nl. Jos is onder zijn bedrijfsnaam Thuisgalerie en Kunstatelier Jos Schols professioneel werkzaam als kunstschilder, galerist, docent tekenen en schilderen, fotograaf en schrijver. Dit gebeurt vanuit zijn ruime woon- en werkadres in Valkenburg aan de Geul, centraal in het Heuvelland.

25 jaar ondernemer

‘U boft, want ik ben 25 jaar zelfstandig ondernemer. Daar geef ik spectaculaire jubileumkortingen van 25% en 50% op veel van de 75 geselecteerde schilderijen, pastels en tekeningen. Ik begroet u graag in het weekend van 20 en 21 april, beide dagen van 14.00 uur tot 17.00 uur, bovendien vanaf maandag 22 april na afspraak’, nodigt de bevlogen ondernemer uit.

De kortingen zijn geldig van 20 april 2024 tot en met 19 april 2025, zolang de voorraad strekt, maar de expo loopt daarna door. Doelgroepen zijn particulieren, bedrijven en organisaties.

Kunstwalhalla

Thuisgalerie en Kunstatelier Jos Schols is op drie verdiepingen als kunstwalhalla ingericht. U kunt er toegankelijke kunstwerken van Jos en enige van collega’s vrijblijvend bezichtigen, kopen of huren, maar u kunt hem ook een schilder- of tekenopdracht geven. Kijkt hier in huis rustig rond en geniet van portretten, modellen (gekleed/naakt), dansers, landschappen, gebouwen, bloemen en stillevens.

Veelzijdig

De afgestudeerde eerstegraads docent onderricht sinds 2004 cursussen tekenen en schilderen voor volwassen en workshops tekenen en schilderen voor alle leeftijden. Hij werkt voorts als gepassioneerde portretfotograaf en evenementenfotograaf.

Zijn veelzijdigheid blijkt bovendien uit de door hem geschreven redactionele artikelen en advertorials. Hij beschrijft in zijn dikke standaardwerk getiteld Het paradijs op aarde vakkundig en prettig leesbaar de gehele geschiedenis van het wereldberoemde Ignatiuscollege/Huize Boslust in Valkenburg aan de Geul.

Dagelijkse ontvangst

‘Ik hoop dat ik mijn klanten nog vele jaren van dienst kan zijn, want tevreden klanten maken mij ook blij’, glimlacht de jubilaris. Hij ontvangt u dagelijks na afspraak in Thuisgalerie en Kunstatelier Jos Schols, Michael Eschlaan 9 in Valkenburg aan de Geul, in de groene buurt Broekhem-Noord. Gratis P.

Aanbod

Ontdek sprankelende cursussen in tekenen en schilderen, aangeboden door Thuisgalerie en Kunstatelier Jos Schols, voor een kunstzinnige verrijking van uw leven.

Geniet samen met familie, vrienden of collega’s van een creatieve en ontspannen workshop tekenen, schilderen of pastels onder begeleiding van Jos Schols.

U zoekt een kleurrijk, figuratief schilderij, pastel of tekening voor jarenlang kijkgenot bij u thuis of op kantoor? Dan kunt u uw hart ophalen bij Thuisgalerie en Kunstatelier Jos Schols.

Vertrouw op Jos Schols voor schilderijen naar uw wensen in olieverf, acryl, pastel, kleurpotlood, aquarelkleurpotlood of Siberisch krijt.

Laat mooie herinneringen en geluksmomenten vastleggen door Jos Schols. Mooie afdrukken van familiefoto’s en geliefden zijn een sieraad in de woonkamer.

Laat van uw evenement foto’s maken die boeiend zijn als terugblik voor bezoekers en als marketingmiddel voor uw bedrijf, organisatie of particulier.

Ontdek de kracht van woorden met een ervaren tekstschrijver: Jos Schols vertaalt uw visie naar pakkende content met zorg en toewijding.

Laat u meevoeren door de geschiedenis van Huize Boslust met het baanbrekende werk van Jos Schols, dat het verhaal van dit pand en zijn bewoners tot leven brengt.