Creatieve workshop tekenen en schilderen

Creatieve workshop

Een workshop tekenen, pastellen of schilderen van een dagdeel bij Jos Schols is als bedrijfsuitje eens wat anders dan het traditionele feest. Een nuttige ontspanning. Ook ideaal voor mensen met weinig tijd om een gehele kunstcursus te volgen, voor familie, vrienden of vereniging.                                                     

De onderwerpen variëren van portret, tot bloemen, landschap, gebouwen en naakt.

Het atelier heeft een bruto vloeroppervlakte van 35 m² en is maximum 4.20 m hoog. Dit biedt plaats aan maximum tien personen.  Als u zelf een mooie locatie ter beschikking heeft dan mag de groep hooguit veertig personen zijn, bijvoorbeeld op Château Sint-Gerlach in Houthem. Een van de deelnemende bedrijfsgroepen telde veertig deelnemers.      Twee collega’s van elkaar (V en M) tekenden en schilderden van 10 tot en met 12 januari 2023 in Jos’ atelier zeer enthousiast vooral mensen op groot formaat. Zij waren gevorderd.

Jos geeft ook kinderworkshops (vanaf vijf jaar) aangepast aan hun jonge niveau en belevingswereld. Hij heeft ook jaren in zijn atelier en in de natuur interessante teken- en schilderlessen gegeven aan kinderen en tieners.                                                           

De planning van een workshop is het hele jaar door mogelijk. Jos Schols bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Workshop tekenen en schilderen
Een workshop van Jos Schols is een creatieve ontspanning, maar soms ook een inspanning.
Er is geen voorkennis van materialen of kunst voor de workshop noodzakelijk. In overleg met de kunstenaar bepaalt u als opdrachtgever uiteindelijk zelf het onderwerp en te kiezen materialen.

U gaat met zijn allen twee uren (kinderen) of drie uren (volwassenen) aan de slag. Eventueel uitbreiding met een tweede workshop.
Eigenlijk is een workshop hetzelfde als een reguliere les, maar dan met meer informatie in een korte tijd.                                        

Het is leuk om te doen en de resultaten zijn vaak verrassend.

Workshop op maat

Voor elk wat wils
De workshopprijs hangt af van leeftijd en aantal deelnemers. Voorts of u zelf teken- pastel- of schildermaterialen meeneemt, of dat ik deze koop.
U kunt tijdens de workshop in mijn atelier gratis gebruik maken van meerdere atelierezels en enige tafelezeltjes. Hier zijn ook tafels beschikbaar en kunstboeken ter inzage.
Te leen zijn gratis schorten tot en met tien deelnemers.

                                                                                                                              De workshopdatum wordt in overleg afgesproken.                      Het deelnemingsgeld dient minstens twee weken voor de workshopdatum te zijn overgeboekt.
Als u de reservering annuleert, ontvangt u helaas het deelnemingsgeld niet terug. Bij verhindering van een deelnemer, dient u voor een vervanger te zorgen. Als Jos zelf moet annuleren, ontvangt u het deelnemingsgeld terug.