Creatieve workshop tekenen en schilderen

Creatieve workshop

Een workshop tekenen, pastellen of schilderen van een dagdeel is eens wat anders als bedrijfsuitje dan het traditionele feest. Een nuttige ontspanning. Ook ideaal voor familie, vrienden of vereniging. Dit is het hele jaar door mogelijk.

In mijn atelier is plaats voor vier tot en met tien personen. Maar als u zelf een mooie locatie ter beschikking heeft dan mag de groep hooguit veertig personen zijn.
Ik heb al meerdere workshops in mijn atelier en bij Château Sint-Gerlach in Houthem gegeven.
Ook geef ik kinderworkshops (vanaf vijf jaar) aangepast aan hun niveau en belevingswereld. Een aantal jaren geleden hebi ik met plezier teken- en schilderles en workshops gegeven aan kinderen en tieners.

Workshop tekenen en schilderen
Een workshop van Jos Schols is een creatieve ontspanning, maar soms ook een inspanning.
Er is geen voorkennis van materialen of kunst voor de workshop noodzakelijk. In overleg met mij bepaalt u als opdrachtgever uiteindelijk zelf het onderwerp en te kiezen materialen.

U gaat met zijn allen twee uren (kinderen) of drie uren (volwassenen) aan de slag.
Eigenlijk is een workshop hetzelfde als een reguliere les, maar dan meer ontspannend.

Workshop op maat

Diverse prijzen
De workshopprijs hangt af van leeftijd en aantal deelnemers. Voorts of u zelf teken- pastel- of schildermaterialen meeneemt, of dat ik deze koop.
U kunt tijdens de workshop in mijn atelier gratis gebruik maken van meerdere atelierezels en enige tafelezeltjes. Hier zijn ook tafels beschikbaar en kunstboeken ter inzage.
Altijd zijn tot en met tien deelnemers gratis grote schorts te leen.

Workshopdatum
De workshopdatum spreken wij in overleg af. Het deelnemingsgeld dient minstens twee weken voor de workshopdatum op mijn bankrekening te staan.
Als u de reservering annuleert, ontvangt u helaas het deelnemingsgeld niet terug. Als een deelnemer verhinderd is, dient u zef voor een vervanger te zorgen. Als ik zelf zou moeten annuleren, ontvangt u het gehele deelnemingsgeld wel terug.