Fotograaf model, portret en evenement

Fotograaf model, portret en evenement
Wil jij (m/v) of wilt u prachtige foto’s van je(u)zelf of een groepsportret met familieleden, vrienden, collega’s, vereniging en dergelijke, neem dan contact op met Jos Schols voor een korte of uitgebreide shoot op locatie en voor kleine groepen ook in de studio.
Shoot op locatie bijvoorbeeld de Valkenburgse kasteelruïne, op andere schilderachtige locaties of in de fraaie natuur, e.d. Jos legt ook evenementen treffend vast.

Als gepassioneerd amateurfotograaf werk ik al jaren ook in opdracht van magazines, kranten, bedrijven, organisaties en particulieren.
Mijn voorkeur gaat uit naar portret- en evenementenfotografie. Voorts heb ik ook ervaring met fotograferen voor het bedrijfsleven. Jaren geleden ben ik bovendien gestart met urbexfotografie.

Het eigen kunstatelier kan snel worden ingericht als kleine fotostudio. Er zijn softboxen en reflectieschermen beschikbaar, ook voor shoots op locatie bijv. op de Kasteelruïne Valkenburg, in de natuur met wisselende seizoenen, in uw eigen woning of  tuin. Laat je/u aangenaam verrassen.                              Onderstaand kunt u een sfeervolle fotoshoot met model Sharon bezichtigen, alsof u er zelf bij bent geweest.                                    Wilt u ook zulke fraaie foto’s van uzelf of om cadeau te geven? 

Deskundig compliment
Even terug in de tijd. Jos ontvangt op 12 september 2013 een complimenteuze, motiverende beoordeling door de gerenommeerde Nederlandse vakfotografe en docente Antoinette Mooy uit Amsterdam. Zij is dé huisfotografe van de jaarlijkse Nederlandse Dansdagen: ‘Hi Jos, Jij hebt twee belangrijke talenten als fotograaf. Jij kunt mensen laten ontspannen voor de camera en veel gevoel voor compositie. Heel belangrijk. Groet, Antoinette.’

In 1992 gewonnen prijs: eervolle vermelding voor een portretfoto van een danser in het kader van de provinciale fotowedstrijd Straattheater (organisatie Zuiderlicht).

De foto’s van Jos zijn vaak net even anders. Dit komt mede door zijn gevolgde cursus portretfotografie in 1998 in de studio van beroepsfotograaf Ram van Meel én omdat hij ook kunstschilder is. Voorts heeft hij een uitstekende timing.
In zijn geschiedenisboek over het Ignatiuscollege/Huize Boslust zijn naast de vele historische foto’s, ook tal van Jos’ eigen foto’s opgenomen.

‘Graag bespreek ik met u uw wensen voor een opdracht,’ nodigt fotograaf Jos Schols uit.

Heeft u een vraag?

Voor meer informatie kunt u e-mailen of bellen met Jos Schols van Thuisgalerie en Kunstatelier Jos Schols.