Fotograaf model, portret en evenement

Fotograaf van mensen en evenementen
Wilt u of wil jij prachtige foto’s van u-/jezelf,  een familieportret, vriendengroep, collega’s of vereniging, neem dan contact op met Jos Schols voor een shoot op een fraaie locatie in de regio, op uw adres of het adres van Jos Schols.                                Korting : 10 grote, nabewerkte digitale foto’s voor € 99,00 (incl. BTW). Deze actie loopt tot en met juni 2023. Jos werkt in opdracht van u, particulier, bedrijf en organisatie.

Deze gepassioneerde fotograaf heeft jarenlang ervaring met de genres portret, fashion, boudoir, lingerie, evenementen, natuur en urbex.  Hij heeft een eigen, artistieke kijk op fotografie.              Onderstaand een mooie selectie van de shoots met de modellen  Cinzia en Fia (beiden herfst 2022). Meer modelfoto’s en genres van Jos op www.modelmayhem.com en www.mymodel.nl. 

Gevraagdervaren of beginnende modellen vanaf 18 jaar voor bovenmodeshoot op locatie of in thuisstudio. Vergoeding overeen te komen.  

Deskundig compliment
Jos ontvangt op 12 september 2013 een complimenteuze, motiverende beoordeling door de gerenommeerde Nederlandse vakfotografe en docente Antoinette Mooy uit Amsterdam. Zij is dé huisfotografe van de jaarlijkse Nederlandse Dansdagen: ‘Hi Jos, Jij hebt twee belangrijke talenten als fotograaf. Jij kunt mensen laten ontspannen voor de camera en veel gevoel voor compositie. Heel belangrijk. Groet, Antoinette.’

In 1992 gewonnen prijs: eervolle vermelding voor een portretfoto van een danser in het kader van de provinciale fotowedstrijd Straattheater (organisatie Zuiderlicht).

De foto’s van Jos zijn vaak net even anders. Dit komt mede door zijn gevolgde cursus portretfotografie in 1998 in de studio van beroepsfotograaf Ram van Meel én omdat hij ook kunstschilder is. Voorts heeft hij een uitstekende timing.                                          In zijn geschiedenisboek over het Ignatiuscollege/Huize Boslust zijn naast de vele historische foto’s, tal van door Jos gemaakte afbeeldingen opgenomen.

‘Graag bespreek ik met u uw wensen voor een opdracht,’ nodigt fotograaf Jos Schols uit.

Heeft u een vraag?

Voor meer informatie kunt u e-mailen of bellen met Thuisgalerie en Kunstatelier Jos Schols.