Evenementen­fotograaf in Limburg

Fotograaf Jos Schols heeft zich gespecialiseerd in evenementen en portret. Hij maakt sprekende opnames in opdracht van magazines, kranten en andere partijen. De evenementenfoto’s zijn boeiend als terugblik voor bezoekers en als marketingmiddel voor bedrijf, organisatie of particulier. Hij is voor u dagelijks overdag en ’s avonds voor een opdracht met zijn Nikon-apparatuur beschikbaar.

Jos fotografeert vakkundig en toegewijd bedrijfsevenementen zoals het toonaangevende InterClassics & TopMobiel in MECC Maastricht. Hij maakt treffende geschiedenisreportages bijvoorbeeld van bevrijdingsfestiviteiten, jubileum van In onsen Lande van Valkenburg en een riddertoernooi bij Kasteel Hoensbroek. Hij legt voorts fijne en/of zakelijke momenten in kunst- en cultuurreportages vast bijvoorbeeld een dagopdracht over theater- en muziekmarkt Het Parcours Maastricht, carnavalsoptochten, beeldenexpo’s, Cosplay Elfia Arcen en modeshows. De fotograaf ‘doet’ eveneens interessante kinderevenementen, bouwwerkzaamheden en spannende wielerwedstrijden. 

Representatief totaalplaatje

‘Via e-mail of telefonisch met de mogelijke opdrachtgever wordt over het doel en de best mogelijke uitvoering daarvan gecommuniceerd. Ik denk met u mee’, geeft de fotograaf aan. Hij stelt op basis van de wensen een moodboard (fotocollage) samen. Deze wordt digitaal besproken. U ontvangt een offerte en bij akkoord ook een contract. U ontvangt uiterlijk tien dagen na de shoot een uitvoerige selectie van digitale, onbewerkte foto’s, waaruit u zelf uw keuze mag bepalen. Vervolgens bewerkt Jos de door u uitgezochte foto’s en stuurt u deze digitaal toe. 

Deze artistieke fotograaf heeft oog voor verschillende beeldhoeken, vlakverdeling, details, timing, portretten en candid foto’s (onverwachte momentopnamen). De beelden vormen samen een mooi, representatief geheel van het evenement. Jos Schols is inzetbaar in Valkenburg aan de Geul, bijvoorbeeld op het stijlvolle Landgoed Château Sint-Gerlach-Houthem en verder tot en met Roermond.

Tarieven evenementenshoot

Particulier

1 uur € 200,00
2 uren € 300,00
Starttarief dag van 5 uren: € 600,00

Zakelijk

1 uur € 300,00
2 uren € 450,00
Starttarief dag van 5 uren: € 900,00

Inspiratie

Bekijk meer werk van Jos Schols op:

Laat de magie van uw evenement vastleggen in levendige beelden

Neem vandaag nog contact op en laat de ervaren evenementenfotograaf Jos Schols de speciale momenten, emoties en sfeer van uw evenement vastleggen, zodat u er voor altijd van kunt genieten!