Portret­fotograaf in Limburg

Wij willen toch allemaal mooie herinneringen en geluksmomenten vastleggen? Of een fotografische kroniek van het alledaagse leven maken? Fraaie foto’s van jezelf zijn leuk om te hebben of om via sociale media te delen. Mooie afdrukken van familiefoto’s en geliefden zijn een sieraad in de woonkamer. Modellen en groepen ervaren een fotoshoot door Jos Schols als plezierig.

Fotograaf Jos Schols is in 1992 een professionele weg ingeslagen. Dit naar aanleiding van het onverwachte succes van zijn ingezonden portretfoto bij een provinciale fotografeerwedstrijd. Hij heeft vervolgens aan een portretfotocursus deelgenomen en geïnvesteerd in Nikoncamera’s en -objectieven en een opvouwbare thuisstudio. Hij voert regelmatig fotoshoots uit. Jos is dagelijks overdag en ‘s avonds beschikbaar als portretfotograaf en evenementenfotograaf voor particulieren, bedrijven en organisaties.

Werkwijze

‘Ik heb mij als portretfotograaf gespecialiseerd in portret, fashion, cosplay, lingerie en boudoir. Cosplayers verkleden zich als hun favoriete film-/game-/boekpersonage. Boudoir betreft sensuele en stijlvolle lingerie. Lingerie en boudoir vanaf achttien jaar’, benadrukt de artistieke fotograaf.

Uw e-mail of telefoongesprek over een opdracht gaat over het doel daarvan en de best mogelijke uitvoering. Jos denkt met u mee. De fotograaf stelt op basis van uw wensen een moodboard (fotocollage) samen. Deze wordt digitaal besproken. U ontvangt een offerte.

De fotograaf stelt het model op haar/zijn gemak en begeleidt tijdens de poses. Er wordt wederzijds respect in acht genomen. Nieuw is het door hem bedachte concept model-wereldberoemde schilderijen onder meer van Rembrandt. Jos heeft oog voor detail, vlakverdeling en timing. Door de inbreng van het model wordt de sessie persoonlijker.

De thuisstudio kan ten behoeve van shoots op drie verdiepingen inspirerend worden ingericht. De fotograaf is bovendien inzetbaar op een door de opdrachtgever voorgesteld adres tot en met Roermond.

Tarieven fotoshoot

Particulier

1 uur € 200,00
2 uren € 300,00

Zakelijk

1 uur € 300,00
2 uren € 450,00

Reviews

Inspiratie

Bekijkt meer van de specialiteiten van Jos Schols op:

Op zoek naar een portret dat uw verhaal vertelt?

Wilt u een portret dat de essentie van uw karakter vastlegt? Neem contact op en laat portretfotograaf Jos Schols uw unieke uitstraling en emoties vastleggen in een betoverend beeld!