Teksten laten schrijven

‘Als u een deskundige en betrouwbare freelance tekstschrijver nodig heeft, die u werk uit handen neemt, dan kunt u mij best een schrijfopdracht toevertrouwen. Ik houd rekening met uw wensen, stel een offerte op, schrijf de tekst, neem desgewenst een interview af, maak daarbij verhelderende foto’s, geef feedback, doe de nabewerking en wij evalueren samen’, beschrijft Jos Schols waarom hij voor u dé aangewezen tekstschrijver is.

Jos maakt zich sinds 1988 verdienstelijk als schrijver van lange en korte redactionele teksten, advertorials en columns. Hij is bovendien een deskundige enquêteur. Tot zijn klanten behoren bedrijven, organisaties en particulieren.

De schrijver heeft oog voor nieuwsgaring. Hij verdiept zich snel in algemene onderwerpen en doelgroepen, werkt planmatig, maar kan ook improviseren. Is creatief in het zoeken naar oplossingen.

Veelzijdig

Zijn veelzijdigheid valt nadrukkelijk op in zijn pakkende artikelen over innovatieve bedrijven, economie, toerisme, onderwijs, actualiteit, geschiedenis, korte biografieën, kunst en cultuur en sport. Even professioneel zijn de sfeervolle bijdragen over vrijetijdsfestiviteiten. Jos levert al zijn gehele carrière zijn uitgevoerde opdrachten tijdig aan.

De tekstschrijver heeft zich ook bewezen als onderzoeker en schrijver van hét zeer gewaardeerde standaardwerk Het paradijs op aarde (2020) over de gehele geschiedenis van het beroemde Valkenburgse Ignatiuscollege/Huize Boslust. U kunt op de pagina Boslust Valkenburg alles lezen over de aankoop van dit luxe, betaalbare boekwerk.

‘Ik sta in de startblokken om voor u te schrijven. Het tarief voor een korte redactionele tekst bedraagt € 150,00/1 A-4 excl. 21% btw en voor een advertorial € 195,00/1 A-4 excl. 21% btw. Het is bovendien mijn wens om voor u, uw bedrijf of organisatie een jubileumboek te schrijven’, biedt Jos Schols zijn diensten aan.

Uitgebreide portefeuille

Jos heeft tot nu toe ruim tweeduizend publicaties achter zijn naam staan met opdrachten voor:

  • Informatiekrant (Kamerkrant) van de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg;
  • Personeel in Zicht (RBA Zuid-Limburg); Limburg Onderneemt;
  • Maastricht – Heerlen – Sittard Zakelijk; Studies over de sociaal-economische geschiedenis van Limburg;
  • dagbladen De Limburger en Limburgs Dagblad;
  • 23 jaar lang geschreven en gefotografeerd voor weekkranten van AenC Media, LWP en NWG;
  • de magazines Maas & Regio, MaasEuregio, Exit Magazine en alle Markantedities;
  • bovendien columns voor www.allesvanvalkenburgaandegeul.nl.

Teksten door Jos Schols

Op zoek naar woorden die spreken tot uw doelgroep?

Neem vandaag nog contact met ons op en laat tekstschrijver Jos Schols uw boodschap tot leven brengen met pakkende en overtuigende content die indruk maakt en resultaten oplevert!